Leon Trangs blogg

Antagningsbesked

Idag dök ett kuvert ner i min brevlåda - antagningsbesked för Öppen ingång 2012.

Inrapportering

Om man räknar lite på ett ungefär så har jag haft sommarlov i över en och en halv vecka nu. Men mentalt har det väl varit sommarlov i cirka 4 dagar. Det beror främst på att det sista resultatet blev inrapporterat för just 4 dagar sen och nu kan jag äntligen säga att jag officiellt har sommarlov.

Tentaperiod

Jag får be om ursäkt för att jag inte hunnit blogga på ett tag. Eftersom sommaren (med en liten hänvisning till vädret) närmar sig med solsteg så betyder det att mina studier går in i den sista tentaperioden för denna termin.

Garanti

Jag läser för tillfället en mindre kurs i mekanik. En sak som jag tycker är lysande med den kursen är hur examinationen av kursen sker vid. Likt de matematikkurser jag läst tidigare finns möjlighet att skriva kontrollskrivningar under kursens gång, som då ersätter en del av den slutgiltiga tentamen.

Räkning

Personligen tycker jag att det var ett tag sen jag räknade här på bloggen. Därför tänkte jag ta detta tillfälle i akt för att visa er vad jag arbetar med just nu. Uppgiften som vi räknar idag är tagen från den kontrollskrivning i Flervariabelanalys, som jag skrev förra veckan.

Skolstart

Varning för kort inlägg! Imorgon (eller om 9 minuter) är det tisdag och det innebär skolstart igen.

Inblick

För intresserade: Här är några inblickar i mitt studerande för tillfället. Glad påsk!

Frågor

Under förra måndagen var det öppethus på KTH och jag var värd för mitt program och fick stå vid en monter och besvara en hel del frågor.

Öppethus

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg! Jag är precis hemma efter min andra tenta på en vecka och överlag är jag nöjd.

Tentadags

Nu sitter jag här och är ledig i två veckor framåt. Just ja, förutom att jag har två tentor som ligger under dessa två veckor. Första tentan är i Linjär Algebra och skrivs på måndag. Andra är i Numeriska Metoder och skrivs på lördag nästa vecka.

Prenumerera på innehåll