Förlängd kurs - lättnad!

Jag har inte skrivit på ett tag eftersom mina barn varit sjuka igen. Det visade sig att en viss bakterier härjat här i byn. Bakterien gav flera veckors återkommande förkylningar. Eftersom mina elever missat många lektioner så kommer kursen att förlängas några veckor in på vårperioden. Vilken lättnad! Nu kommer eleverna att få sina timmar och vi kan repetera och gå in djupare på de olika områderna. Efterom jag har fullt i mitt schema kommer en annan lärare att hjälpa mig och ta dessa lektioner. Jag själv kommer ha en annan E-kurs till våren, så det ska bli roligt att sammarbeta. Att sammarbeta om de olika matematikområderna och att diskutera vilka olika sätt de kan presenteras på för eleverna är något vi alla vill, men inte riktigt har tid till.