Antagningsbesked

Idag dök ett kuvert ner i min brevlåda - antagningsbesked för Öppen ingång 2012.

"Du är antagen till civilingenjörsprogrammet Industriell Ekonomi (CINEK) från Öppen ingång." var första raden. Eftersom detta program också var mitt förstahandsval så känns det lite extra kul. Citerat från http://kth.se lyder programbeskrivningen som följer:

"Civilingenjörsutbildningen i Industriell ekonomi lägger stor vikt vid samspelet mellan teknisk problemlösning och ekonomiskt sammanhang. Programmet betonar integrationen av teknik, ekonomi och ledarskap samt förmågan att kommunicera och samarbeta i skärningen mellan olika kompetenser. Under hela utbildningen läser du kurser i industriell ekonomi som fördjupas år för år. Från och med den första årskursen läser du också, förutom kurser i Industriell ekonomi, kurser i matematik och naturvetenskap. Under årskurserna två och tre fördjupar du dig dels inom ämnesområdet Industriell ekonomi och dels inom en teknikinriktning. Du läser då kurser tillsammans med studenter från andra civilingenjörsprogram. Således inhämtas kunskap inom industriell ekonomi och teknik/naturvetenskap parallellt under hela utbildningen på grundnivå och årskurs tre avslutas med ett examensarbete på grundnivå."

Riktigt spännande och plötsligt längtar man lite till skolstart igen!